Preventív és terápiás céllal, az étrendi tanácsok lehetnek
Javasolt
Preventív, vagy terápiás céllal, aktuális állapotának vagy betegségének kezelésére, vagy a terápia kiegészítésére, az egyéni szokásainak és szükségleteinek megfelelő étrend összeállításához.
Kísérő jelenléte
Amennyiben kiskorú, vagy gondnokság alatt álló páciens ellátására kerül sor, egy kísérő részt vehet a tanácsadáson. Házas-, élettársak esetén az egyik félnek szánt tanácsokat a párja is meghallgathatja, de amennyiben mindkettőjük kezelése szükséges, az már csoportos tanácsadásnak számít.
Helyszín
Személyes megjelenés magánrendelőben vagy online. Kivételes esetekben lehetőség van a páciens lakásán történő konzultációra is, kiszállási díj ellenében.
Az első konzultáció menete
A kontroll(ok) alkalmával
Javasolt
Két, vagy több főből álló, azonos étrendi változtatást igénylő csoport részére. Részt vehetnek családtagok, barátnők/barátok, munkatársak, egyéb csoportok. Az első konzultáció minden esetben egyénileg történik, csak a második alkalomtól (kontroll) lehet több személy részvételével, csoportos.
Helyszín
Személyes megjelenés magánrendelőben vagy online. Kivételes esetekben lehetőség van a páciens lakásán történő konzultációra is, kiszállási díj ellenében.
Javasolt
Kis csoportok (6-10 fős társaság, klubok), illetve nagyobb csoportok (10-60 fő) iskolák, munkahelyek által szervezett egészségnapokon, a célcsoport érdeklődési körének megfelelő, előre meghatározott témában, 45-60 perc időtartamban.
Javasolt
Önkormányzatok, közétkeztetést biztosító intézmények fenntartói részére.
Javasolt
Önkormányzatok, közétkeztetést biztosító intézmények fenntartói, valamint önellenőrzés céljából közétkeztető vállalkozások részére.
Helyszín
Az aktuális munka jellegének megfelelően Szolgáltató székhelyén, ill. a Megrendelő által meghatározott helyszínen, kiszállási díj, illetve óradíj ellenében.
A munka leírása
A közétkeztetési étlapok és nyersanyag-kiszabatok, valamint az ételek érzékszervi ellenőrzése, igény szerint a konyhaüzem bejárása, véleményezése, javaslattétel a szükséges változtatásokra, a 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet, az NNK és a NÉBIH ellenőrző listájának figyelembe vételével.
Javasolt
Élelmiszergyártók, -forgalmazók, éttermek, étkeztetéssel foglalkozó vállalkozások részére.
A munka leírása
A legjobb élmény biztosítása érdekében ez a weboldal sütiket használ. A sütikről a kék linkre kattintva olvashat bővebben.